kaffefakta.se

Hyra kaffemaskin

Behöver du en kaffemaskin till dig, din personal, dina kunder eller dina gäster men ogärna köpa in en egen maskin? Då går det att hyra en kaffemaskin. Det är ett ekonomiskt och säkert sätt att se till att kaffet som finns på kontoret är både gott och av bra kvalitet.

Flera olika företag hyr ut kaffemaskiner till kontor och det kan tyckas svårt att välja.

Det finns flera företag som hyr ut kaffemaskiner till företag med flera olika funktioner och varianter av avtal. När du vet vilken typ av maskin du ska ha på kontoret kan du känna trygg med att få service, installation och utbildning så att kaffemaskinen på kontoret alltid fungerar precis som den ska.

Om du hyra kaffemaskiner till kontoret som gör att du kan känna dig säker på att anställda och kunder alltid får gott kaffe. Underhåll och service finns för dig som inte själv vill ta hand om kaffemaskinen utan istället fokusera på att fikastunden blir så trevlig som möjligt.

För att underlätta ditt val av maskin kan du vända dig till en pålitlig partner som Monteriva.se, som erbjuder en rad olika modeller för att hyra kaffemaskiner till arbetsplatser. Deras breda utbud av kaffemaskiner med olika funktioner, kapacitet och betalningsmodeller garanterar att du hittar en maskin som passar dina behov och budget.

Hyra kaffemaskin till företag

När du ska hyra en kaffemaskin till ditt företag bör du bland annat tänka på vilka funktioner, vilken kapacitet, samt vilket utbud av drycker som behövs för ditt ändamål: ett mindre eller mellanstort företag behöver kanske inte lika stort utbud eller kapacitet till maskinen till sin personal och sina klienter som en restaurang behöver. Betänk även hur du gör med material och service till kaffemaskinen.

Hos SOL Facility Services kan du hyra kaffemaskin till företaget. De har ett brett utbud av högkvalitativa kaffemaskiner som kan anpassas efter specifika behov och önskemål. Du kan även kontakta SOL Facility Services för att rådgöra vilken kaffemaskin som skulle passa bäst för just ditt företag.

Pris – hyra kaffemaskin

Att hyra en kaffemaskin är oftast relativt billigt per månad, men varierar beroende på många variabler, exempelvis maskinens kapacitet, hur många funktioner och hur stort sortiment den har, eller hur lång period du hyr den över. Du kan också ofta lägga till eller ta bort saker som påverkar priset, exempelvis service och kostnad för materialet. Priset kan därmed vara allt från några hundralappar i månaden till över tusen kronor.

Kaffesorter i kaffemaskin

Kaffemaskiner klarar av att göra en mängd olika kaffesorter, oftast i en och samma maskin, och ofta även andra drycker som varm choklad eller helt enkelt varmt vatten till te. Vad som passar bäst för dig beror på vad maskinen ska användas till – om alla i din personal bara dricker svart kaffe eller kaffe latte behöver du inte mer än så, medan maskiner på en restaurang bör ha fler alternativ.